Zoeken
Sectoren

Sectoren van

F.M.I. DUSSEN

left_prod

Zesspindel

Bij F.M.I. Dussen hebben we de beschikking over een aantal zesspindel machines waaronder een CNC zesspindel.

De producten van F.M.I. Dussen worden gebruikt in tal van sectoren. De twee belangrijkste zijn de automotivemarkt en de installatiemarkt. Maar ook in andere sectoren worden onze producten hoog aangeslagen.

Automotivemarkt
Een van de sectoren waarin producten van F.M.I. Dussen veelvuldig worden gebruikt is de automotive industrie. De producten vinden onder meer hun toepassing in de airconditioningleidingen voor auto’s. Zo vindt u een aantal van onze hoogwaardige onderdelen in de Volvo XC90, maar ook in andere aansprekende merken en modellen.

Installatiemarkt
De installatiemarkt kent voor F.M.I. Dussen geen geheimen. Tal van opdrachtgevers zijn inmiddels bekend met de kwaliteit die wij leveren. Naast de toelevering aan diverse OEM-klanten in de installatiebranche, voeren wij ook een compleet pakket staalverzinkte klem- en press-fittingen, Met name is de laatste jaren flink geïnvesteerd in de productie van de press fittingen hierin kunnen wij een compleet pakket aanbieden tegen concurrerende prijzen. Onze persfittingen worden in binnen en buitenland vermarkt onder privatelabel klanten alsook onder het eigen succesvolle label ANBO-fittings.

Diversen
Bij F.M.I. Dussen worden ook onderdelen geproduceerd die hun toepassing vinden buiten de twee hoofdsectoren. Vanzelfsprekend voldoen deze producten aan dezelfde strenge kwaliteitsnormen die we hanteren voor ál onze oplossingen. U vindt deze producten onder meer terug in:
• de hydrauliekbranche
• high-end brandblussystemen