Zoeken
Kwaliteit header

De juiste kwaliteit van

F.M.I. DUSSEN

left_prod

Zesspindel

Bij F.M.I. Dussen hebben we de beschikking over een aantal zesspindel machines waaronder een CNC zesspindel.

Onze producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit bereiken we door een combinatie van expertise, betrokken medewerkers, moderne machines en een proces van grondige tests en controles. Niet voor niets is onze werkwijze en productiedocumentatie volgens de ISO-9001: 2008 norm.

Om te beginnen beschikken we over een goed uitgeruste meetkamer met meetmiddelen die een constante kwaliteit kunnen waarborgen. Indien gewenst leveren we onze producten met materiaalcertificaten en meetrapporten. Ook worden alle producten gekeurd door kwaliteitsinspecteurs. Bij het afstellen van het product en tijdens het gehele productieproces worden de producten frequent aan de vooraf gestelde kwaliteitsnormen getoetst. Deze resultaten zijn bepalend voor de productievoortgang.

Vervolgens wordt elke batch, voordat deze naar de afdeling expeditie gaat, nog éénmaal steekproefsgewijs gecontroleerd met daarbij 100% visuele eindcontrole. Uiteindelijk worden de goedgekeurde producten op de afdeling expeditie zorgvuldig ingepakt in de hoeveelheden en emballage die u wenst.