Zoeken
bewerkingen header

Bewerkingen bij

F.M.I. Dussen

left_prod

Zesspindel

Bij F.M.I. Dussen hebben we de beschikking over een aantal zesspindel machines waaronder een CNC zesspindel.

Zesspindel

Zesspindel draaien

Bij F.M.I. Dussen hebben we de beschikking over een aantal zesspindel machines waaronder een CNC zesspindel. Omdat deze machines op 6 posities tegelijk bewerkingen uitvoeren kennen ze bijzonder korte cyclustijden.

Lees verder

FMID_15

Transfermachines

Voor de grotere series vanaf 15.000 stuks zetten we onze transfermachines in. Een sterk punt van deze machines is dat ze asymmetrische producten kunnen produceren met korte cyclustijden. 

Lees verder

FMID_11

CNC Draaien en Frezen

Voor de kleinere series maken we gebruik van universele CNC-machines. Dankzij een slimme opstelling zijn deze machines Lean te gebruiken en kunnen we het principe ‘single piece flow’ in de praktijk brengen.
Lees verder 

FMID_20

Gereedschapsmakerij

Naast de productiemachines beschikken we bij F.M.I. Dussen over een eigen gereedschapmakerij. Hier slijpen we diverse verspanende gereedschappen.


Lees verder

FMID_21

Buisbewerking

Ook voor het bewerken van buis kunt u bij F.M.I. Dussen uitstekend terecht. We hebben de mogelijkheid om buizen tot een diameter van 42 te buigen.


Lees verder

FMID_12

Samenstellen

Is de productie of bewerking van losse onderdelen voor u nog geen eindstation? Dan kunt u ons ook inschakelen voor het samenstellen van verschillende onderdelen.


Lees verder 

FMID_23

Afwerking

Uiteraard hebben we bij F.M.I. Dussen de mogelijkheid om de verschillende producten op de juiste manier af te werken.Lees verder